Astăzi Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciuni

Din momentul în care a apărut pagina aceea de fb denigratoare la adresa mea și am scris că în spatele ei se află fostul meu duhovnic – ÎPS Teodosie, am primit zeci de mesaje de la femei care mă întrebau cum am reușit să trec peste o așa lovitură. Am răspuns în particular, deși am ochii extrem de obosiți, crezând că mă voi opri la această variantă.

Îngrijorarea mea a crescut cu ceva vreme în urmă, când mi-a scris o tânără de 20 de ani și mi-a spus că, după luni de zile în care a stat pe la ușa duhovnicului ei, care întrerupsese legătura cu ea fără nicio explicație și care nu-i dădea măcar posibilitatea să-l întrebe de ce, a încercat să se sinucidă.

Atunci mi-am dat seama că Dumnezeu a îngăduit să trec prin ce am trecut pt a-i ajuta și pe alții. De atunci m-am tot rugat, ce să fac, cum să spun că am înțeles ce s-a întâmplat, din moment ce niciuna, dintre cele care mi-au scris, nu era de acord să fac publică povestea ei.

Astăzi, Dumnezeu mi-a răspuns la rugăciuni. Am primit un e-mail, nu doar cu suficiente detalii extrem de importante, dar și cu acordul de a face povestea publică.

Amalia, draga mea, mulțumesc pt informații, pt asumare, pt curaj și pt imaginea cu Mântuitorul.

Mâine voi posta integral e-mailul respectiv. Vă asigur că povestea merită, nu doar citită până la capăt, ci și distribuită, pt a ajuta cât mai multe persoane care trăiesc o dramă asemănătoare.

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

1 comentariu

Mariana Ungureanu

ce desen impresionant!! si poveste!!

Lasă un răspuns