Arhiereul minciunii

Pt că nu am avut timp să selectez din mulțimea de materiale, postez acest articol, pe care oricum voiam să vi-l las spre ”delectare” :)))

În anul 2017, după ce o vreme îi urmărisem pagina de fb a Domnului jurnalist Constantin Cumpănă, m-am hotărât să-l întreb pe duhovnicul meu, de ce Dl Cumpănă postează aproape zilnic, diverse, despre domnia sa. În unele postări folosea și folosește un limbaj destul de colorat, fapt care m-a făcut să fiu și mai interesată de motivul care îl determina să facă asta.

M-am întâlnit cu duhovnicul meu care, fiind în trecere prin București, a venit și la mine. La un moment dat, l-am întrebat ce are Dl Cumpănă cu domina sa de îl ”toacă” aproape zilnic.

-Nu știu! Credeți-mă! I-a picat așa pe mine, a zis privindu-mă în ochi și clipind des, fapt care-l ajuta să pară chiar o victimă a unui om căruia nu i-a greșit cu nimic.

-Păi… cum? S-a trezit așa într-o dimineață și a zis: ia să-mi pice pe Teodosie? De ce nu i-a ”picat” pe alt ierarh?

-Mai scrie și despre alți ierarhi.

-Da, scrie articole, cu temei, dar pe dvs. vă batjocorește pur și simplu. De ce nu-l chemați să vorbiți cu dumnealui ca de la bărbat la bărbat, să vedeți ce are cu dvs.?

-Ce să-l mai chem? N-ați văzut ce postează? Credeți că se poate vorbi cu un astfel de om? Îl las în seama Lui Dumnezeu. Poate se va potoli la un moment dat.

Am încheiat subiectul și, deși am rămas cu un semn de întrebare, având încă mare încredere în fostul meu duhovnic, nu am încercat să mă edific asupra celor spuse. Era foarte simplu. Puteam să dau o căutare pe google și aflam adevărul, dar am făcut asta abia după ce fostul meu duhovnic mi-a dat lovitura care spera să-mi fie fatală.

Și ce-am aflat m-a oripilat pur și simplu. Așa că vă voi povesti și vouă pt a vă da seama cine este acel individ cu mitră.

Iată:

”La data de 16 ianuarie a.c., la Judecătoria Constanța a avut loc (mai corect, trebuia să aibă loc; dosarul a fost amânat pentru ziua de 27.02.a.c., ora 13:30) prima înfățișare în Dosarul nr. 24735/ 212/ 2016 (obiectul dosarului: acțiune în răspundere delictuală), ce conține plângerea numitului (conform solicitării sale) IPS TEODOSIE PETRESCU, ARHIEPISCOPUL TOMISULUI (!?!?) și, atenție!, ARHIEPISCOPIEI Tomisului împotriva pârâților George Ciulei și Constantin Cumpănă.

… … …

Precizez doar că cetățeanul IPS nu a făcut apel la instituția Dreptului la replică, nu a avut vreo tentativă de comunicare ca de la păstor la credinciosul din turmă, ci s-a repezit cu lăcrimația direct în ograda Justiției.”

… … …

Doresc doar să punctez despre faptul că, printre altele, potrivit plângerii sale, inculpatul-infractor, aflat în stare de control judiciar prelungit, fiind încă „înalt ierarh“ și cu rang de demnitar de Stat, s-a simțit deranjat de faptul că l-am numit NETREBNIC. – articolul ”Netrebnicul Teodosie și infamele sale netrebnicii”  – 17/01/2017

Recomand citirea întregului material. Vezi link-ul!

Și iată cum, pe la slujbe, la vedere, stropea și stropește cu agheasmă spunând FĂȚARNIC : ”Iertați și uitați răul făcut și să nu vă mai aduceți aminte niciodată”, iar în ascuns, chema în judecată un jurnalist și un preot, pt că i-au adus atingere imaginii publice, ba mai mult, le cerea daune morale. Da, da, așa făcea și face Arhiepiscopul minciunii.

În timp ce Sfinții Părinți spuneau să iei lauda ca ocară și ocara ca ludă, Iuda voia bani, bani mulți pt faptul că a fost ”ocărât” și atenție: nu pe nedrept. Vezi articolul ”Pieirea ta, prin tine, Israele! TEODOSIE, NETREBNICULE, JOS LABELE DE PE PREOTUL CIULEI!!!”

Și ca minciuna lui să fie tot mai evidentă, zilele trecute declara că: ”nu le poartă ranchiună celor care l-au trimis în judecată. Ba chiar a ajuns să se roage – afirmă arhiepiscopul – pentru cei care au văzut infracţiuni acolo unde el susţine că nu sunt. – articolul ” –  ”Ce se întâmplă cu averea Arhiepiscopului Teodosie, acuzat de fraudă cu fonduri europene” – Vineri 17 Ianuarie 2020

Atunci, când i-a chemat în judecată pe cei doi, Dumnezeu i-a dat o lecție, din care, din păcate, nu a învățat nimic. Iuda a făcut plângere împotriva Părintelui George Ciulei și jurnalistului Constantin Cumpănă în data de 06.06.2016, iar în data de 17 octombrie 2016, DNA l-a pus sub control judiciar, în 2017 începând procesul.

Și dacă vrem să ne amuzăm puțin, ne uităm cu atenție la data plângerii făcute de Arhiepiscopul minciunii: 06.06.2016, dată care conține 3 de 6, 666, numărul fiarei. Deci … :)))

Îmi pare rău că nu am găsit acest articol imediat după ce mi-a spus că nu știe ce are Domnul Cumpănă cu el, că i-a picat așa… Aș fi vrut să văd cum încerca să nege evidențele.

”Acest individ pretinde că se numește IPS TEODOSIE PETRESCU, ARHIEPISCOPUL TOMISULUI.” – articolul Netrebnicul Teodosie și infamele sale netrebnicii  – 17/01/2017

Vă dați seama unde a ajuns? Și-a făcut din funcția pe care o are un… idol.

Păi… avem și Cartea lui de Identitate. Și ce să vezi? Minune. Nu scrie IPS Petrescu Teodosie. Ce ”nerușinați” !!! Cum de nu au trecut și IPS? Invidioși, dom’le, invidioși! :)))

”Vai vouă, cărturarilor şi fariseilor făţarnici! Că semănaţi cu mormintele cele văruite, care pe din afară se arată frumoase, înăuntru însă sunt pline de oase de morţi şi de toată necurăţia.” – Sfânta Evanghelie după Matei; capitolul 23:27

Și încă CE NECURĂȚIE… !!!

Când am văzut postată această fotografie, primul gând a fost: dar ce i le mai plătește Dumnezeu!!! 

Netrebnicul Teodosie și infamele sale netrebnicii

http://timpul.info/articol/14551/pieirea-ta-prin-tine-israele-teodosie-netrebnicule-jos-labele-de-pe-preotul-ciulei.html?fbclid=IwAR1zckAJJLXoA3RKvFAKwlcruht48icxLs4fTQKYOhyXFBRO23cmqbdHf2Y

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/ce-crede-arhiepiscopul-teodosie-despre-decizia-finala-in-cazul-acuzatiilor-de-frauda.html

Hoața acuză…

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

Lasă un răspuns