Arhiepiscopul Teodosie – cântec de lebădă?

Mi-e și greu să scriu… mi-e și milă… dar am primit zeci de msg-e și fotografii însoțite de comentarii ca acestea: ”a înnebunit de tot; nu știe cum să mai iasă în evidență; un măscărici cu mitră, etc” Pe mine încă mă dor aceste cuvinte, chiar dacă, poate, ar trebui să-mi fie indiferent ce se spune despre domnia sa.

Prea multe nu vreau să scriu acum, dar voi evidenția cele mai recente aroganțe ale Arhiepiscopului Teodosie: Sfânta Lumină dusă pe o platformă petrolieră și cocoțatul pe turla unei biserici.

Părintele meu, comportamentul acesta este oare cântecul de lebădă? Știți cumva că dosarele nu se vor termina cu bine și atunci încercați să rămâneți într-un fel în conștiința oamenilor? Chiar așa? V-ați întrebat vreodată cum își vor aminti oamenii de dvs?

Mă mai întreb, oare platforma petrolieră nu a existat până acum? În cei 18 ani de ce nu ați urcat la ei? Și mă mai întreb: crucea aceea nu putea fi sfințită înainte de a fi pusă? Trebuia să vă cocoțați pe turlă?

Dacă veți mai fi în funcție, anul viitor mă aștept să vă văd aducând Lumina din avion sărind cu parașuta.

Am o vorbă cu voi, ăia care îl încurajați să facă astfel de lucruri și vă mai și cocoțați cu domnia sa, acoperindu-vă de scuza ”pai dacă șeful e nebun, noi ce să facem?” Sunteți foarte vinovați pt ceea ce se întâmplă cu ”șeful” vostru, pt că nu sunteți sinceri, pt că sunteți interesați să vă păstrați posturile, pt că sunteți niște farisei.

Sunteți vinovați, așa cum am fost și eu vinovată, pt că 20 de ani l-am văzut ca pe un sfânt, ca pe un înger, ba mai mult, am  și scris o carte despre domina sa. 20 de ani nu am văzut nimic de om, nimic de bărbat în domnia sa. Pt mine era îngerul în trup… dar eu măcar eram sinceră în ceea ce credeam.

Când mi-am dat seama, de fapt când Dumnezeu mi-a descoperit că nu e deloc așa, am încercat să îndrept lucrurile. Prea târziu însă. Nici măcar față de mine nu-și mai accepta statutul de om.

Părintele meu, atunci când conștiința vă va apăsa suficient de tare, vă aștept să vorbim! Acum știu exact cum sunteți. Chiar și așa, pt faptul că m-ați apropiat de Dumnezeu, în inima mea rămâneți primul dintre OAMENI. Oameni, părintele meu, nu sfânt, nu înger, nu Dumnezeu pe Pământ.

Fotografia aceasta avea comentariul: Fostul tău duhovnic în cușcă. Are vreo premoniție?

Nu redau comentariile acestor fotografii pt că sunt prea dure

Aici… 

IPS Teodosie – un actor grabit

”Fostul duhovnic ce l-ati avut sufera de aceasta tulburare”

 

1 comentariu

Mari Ungureanu

Auci!..punct lovit ,punct ochit!

Lasă un răspuns