Arhiepiscopia Tomisului – o cloacă

 Am un mesaj pt ”îngerul” de la Constanța: Păzește blogul, mai ales blogul, dar poți să păzești și pagina mea de fb. Urmează să-ți dau o informație extrem de importantă. Cum am puțin timp, cum te informez.

Asta cu… ”să-ți dau”… sună bine pt tine. Se știe doar. Ție îți place să ți se dea… din toate pozițiile. De la plic, la gură… la…

Acum… te las în compania prietenilor mei: Leonard Coca și George Ciulei 

Leonard Coca

”TEoDOS666NICUle , tu vorbesti de durerea crestinilor ?! Dar pentru crestinii aceia , care ii adunam de prin sate , sa ti i duc vara , SA TI ADUNE FANUL PENTRU ANIMALELE TALE DE LA VATRA DORNEI , la prima coasa si la a doua , nu te „mai durea ” pentru ei ? Ca mi i țineai nemancati cu o ciorba leșinata pe zi , pe canicula aia , încât de la foame au vrut să plece acasă si au facut revolta chiar de fata cu tine…?….Si te ai ascuns acolo..Erai foarte speriat si nervos…

I ai izgonit , ca pe niște carpe folosite , înapoi spre Constanța , intr o mașină , aruncati unul peste altul , mintindu i ca isi vor primi banii cand ajung la Arhiepiscopie..soferul tau ciompec i a adus…Si cand au ajuns , m ai sunat ..ca sa ma descurc…sa i plătesc eu…le am dat eu ce am avut , ultimii bani din buzunar , si cand ti am zis ca nu am bani sa i plătesc pe toti , ai luat foc si ai zis ca nu merita mai mult , ca nu si au facut treaba cum trebuie ( si aia munceau , eu cunosc vrednicia enoriasilor din sat.. .)..si cand ti au dat telefon ca sunt in fata Palatului , de frica sa nu afle lumea si sa te faca de ras , ai sunat la Pangar si ai ordonat sa fie platiti de acolo !!!

Adică , dragii mei DOBROGENI si nu numai , SA fie platiti din banii Dumneavoastra..Căci banii Dumneavoastra , ai CONSTANTENILOR , si atunci , dar și acum , merg în doar trei direcții :
1. La Mai marii din București și nu numai , ca Șarlatanul sa și tina scaunul .
2. in buzunarul propriu pentru a si satisface toate plăcerile lui si ale „URSULETILOR” lui..
3. la BARLOGUL lui infect si grandios din Bucovina.

A, uneori mai arunca câteva faramituri , câțiva banuti si saci de pastarnac si morcovi ( care vin tot de la Dumneavoastra , oamenii de rand ) ,la amărâti, părând milostiv , sub pretextul că il doare de voi , de fapt , tot pt imaginea lui face si asta.

De ati sti voi cine i MACHE asta cu adevărat.. V ATI face Biserici in pod ,si pe la el n ati mai calca IN VECI..

                                                     ***

EVA , chiar incepe sa mi fie milă de tine..dacă luasem o decizie, împreună cu maestrul jurnalist din Dobrogea sa nu mai fiu (fim) părtași la boala ta , se pare ca trebuie să Reînviu..si sa fiu coșmarul tau si al celui care te foloseste ca pe o simpla unealta..
Adevarat , ” JUMĂTATEA INTUNECATA A SUFLETULUI TAU ESTE INSETATA DE PĂCAT „..SI DA , viata ta e in continuare un HAOS…asa se întâmplă când doar ti se pare ca ti s a arătat Dumnezeu , mai ales cand ai vazut un POR65C BATRAN SI PERVERS , (DOAMNE ,DACA TOT MI TE AI ARATAT…)…n ai inteles nimic din semnul care ti L A dat Dumnezeu pentru reîntoarcerea ta…si în loc să faci fixatie si obsesie pentru Divinitate , ai facut , din pacate , pentru nefericirea si distrugerea ta , obsesie pentru ” al tau Părinte.. „…si dracu l a văzut pe Dumnezeu si tot drac a ramas..asa si tu…sa ajungi sa ai o dublă meserie , sa mazgalesti wc ul Peșterii și să execuți ordinele unuia care Va deveni curând istorie (Si pe care eu unul chiar l am iubit ,fără nici un interes, nici macar sexual..) ,deci, asta spune cam tot ce ai inteles tu din revenirea ta la credinta mama..(asa zisa..)…dar na, nu stiu pe cine sa mai cred , ..pe tine sau VOCILE multe din propriile ti halucinații auditive…e trist cand auzi voci ,si nici tu nu stii de unde..din gradina lui adam sau a lui „mahomed” ..,..Mahomed pe care ai incercat sa l inlocuiesti , nu cu Hristos , (asa cum ti se pare ) ,ci cu un MACHE expirat care una zice si alta face…
Nici eu nu (Va ) te las, chiar nu te (Va)las…VETI AVEA MARI SURPRIZE!!!..CURAND…
din partea unuia din grup, care este iubitor al BOR…dar nu un BOR cu EXEMPLARE ca voi..mi e milă , uneori ,de tine..păcat , chiar ne lega revenirea la ORTODOXIE si ,mai ales , dragostea de mare…dar na..
A, uitasem , : SI cum mie „Imi place rokul ” , SA Va fu65$$$T în c3r BARLOGUL….Explicația va veni la momentul ei…

SCHIZOFRENÍE s. f. boală psihică gravă caracterizată prin disocierea spiritului, idei delirante și halucinații. (< fr. schizophrénie) – DEX

Schizofrenie: înțelegerea acestei tulburări

Schizofrenie – o tulburare mentală cronică și severă, care afectează modul în care o persoană gândește, se simte și se comportă. Persoanele cu schizofrenie pare că au pierdut contactul cu realitatea. Deși schizofrenia nu este la fel de comună precum alte tulburări mentale, simptomele pot fi devastatoare.

Principalele simptome

  • Delir – pacientul afișează credințe false, nefondate, care pot lua multe forme. Ei pot simți că alții încearcă să-i controleze de la distanță. Sau cred că au puteri și abilități extraordinare.

  • Halucinații – auzul unor voci este mult mai comun decât văzul, simțitul, degustarea sau mirosul unor lucruri care nu există. Cu toate acestea, persoanele cu schizofrenie pot experimenta o gamă largă de halucinații.

  • Gândire tulburată – persoana poate sari de la un subiect la altul, fără nici un motiv logic. Aceasta poate fi greu de urmărit în discuție. 

  • Sursa: https://www.clinicaoananicolau.ro/schizofrenie/

🔰𝗧ă𝗻ă𝘀𝗲𝘀𝗰𝘂 𝗼 𝗮𝗿𝗱𝗲 𝗮𝗶𝘂𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗻 𝘃𝗶𝗿𝘁𝘂𝗮𝗹…
Un creștin, cel mai probabil preot, pentru că nu are cont personal de facebook, ii trimite bolovanului Tănăsescu de pe contul parohiei o intrebare. Spaima internetului, nu pricepe contextul și considerându-se cool, începe cu „miștourile” lui acre ……Hal de popă!
Purtătorul de vorbe in vânt de la Tomis, neștiutor de carte bisericească, nu ințelege că nu are voie pentru nici un motiv să glumească pe seama sfinților!!!! E păcat mârlanule!!!

🔰Răspuns pentru cel care a întrebat!
În județul Constanța NU se țin concursuri pentru parohii. Ele se distribuie pentru plocoane grase, de numitul Teodos-ie!

”Eşti mânjit cu sângele lor pe mâini, ierarhule !”

Lasă un răspuns