Apostolul minciunii

„Dumnezeu celor mândri le stă împotrivă…” (Iacov 4, 6) Ai înțeles… Tudose?

Ai înțeles cine îți stă împotrivă?

Când ai văzut ”atâta lume”… nu te-ai simțit… așa cum ești… PROST?  Bine că ai behăit la microfon… să te audă mulțimea… vidă… Oricum, ție… îți place muuuult microfonul… 

                                             ***

🔰 Slujba lui Teodosie de astăzi!!!
Unde sunt băi Teodosie credincioșii care plângeau că nu pot veni la Biserică???
🔰Unde sunt cei 2500 de petiționari???
Au rămas doar 5, ipocritule? – George Ciulei

🔰 𝗧𝗲𝗼𝗱𝗼𝘀𝗶𝗲 𝗹𝗶𝗻𝗴𝘂𝗿𝗮𝗿𝘂𝗹: ” Au venit cei din presă ca să mă vadă că împărtășesc…” Băi vicleanule, cei din presă au venit să vadă 𝗖𝗨𝗠 împărtășești…
Carc4lacul ăsta in negru nu înțelege că nimeni nu a interzis împărtășirea credincioșilor, ci modul primitiv de împărtășire a lor, cu acceași linguriță prin gurile tuturor! (Pentru cei care nu știu, lingurița nu ține de canon sau dogmă și a fost introdusă de Bizanț, după anul 1000, ca mijloc de ușurare a împărtășirii, care până atunci se făcea sorbind din potir).
El o ține pe a lui, că Împărtășania a fost interzisă și face un circ ieftin in jurul unei lingurițe, pentru ca prostimea sa-l creadă „trăitor” și „persecutat” pentru credință. Este un joc de imagine fariseic, asemenea fariseilor care puneau accent pe formă, ci nu pe conținutul actului divin.
🔰 Ieri, momentul impărtășirii nu a mai fost difuzat de camerele parascopiei, ci în mod viclean, 𝗔𝗨𝗧𝗢𝗡𝗢𝗠𝗨𝗟 𝗖𝗨 𝗕𝗔𝗥𝗕Ă, a împărtășit copiii in interiorul Bisericii, așa cum singur declară, ca să nu-l vadă presa!
𝗣𝗦: Păi băi Todosie, ori ești martir, ori nu ești, securistuleeee!!! – 
George Ciulei

Leonard Coca :

Vorba cuiva : MIZA LA TEODOS666xIE NU E IMPARTASANIA , CI RECLAMA…, dorința nebună si nejustificată de afirmare a unui individ cu probleme psihi65CE vizibile..

Leonard Coca :

TEODOSIE , ce te ca3ci atât pe tine de la o lingurița ?!..
SfantuI Ioan Gură de Aur si Sfântul Vasile cel Mare , împărtășeau credincioșii punându le Sfântul Trup in mana dreapta si dându le sa bea Sfântul Sânge sorbindu l direct din Potir.
Ne împărtășim , CU SAU FARA LINGURITA , „DINTR O SINGURA PAINE SI DINTR UN SINGUR PAHAR AL BINECUVANTARII ” (PAVEL, 10 _ 16 )..deci , nu există nici un simbolism al linguriței sau a felului de impartasire..
A TI REZUMAT ORTODOXIA LA O LINGURITA , INAPOIATILOR , INVECHITILOR..

                                           ***  

TEODOSIE A spus ieri ca acei copii împreună cu mamele au fost IMPARTASITI IN INTERIORUL BISERICII.
E VOIE ?!…LE A LUAT CINEVA TEMPERATURA ?!.. E SPATIU INCHIS..
Decizia Sinodului si Starea de Alertă nu permit încă asta..

 

Lasă un răspuns