Apel către ”sfinții” internetului

Vă amintiți/ ați văzut articolul

Energiile neștiute ale omului. Astăzi – Energia Kundalini

Să vedem ce spune nenea ”sfântul”!

Emanuel Paval

Biserica nu vrea sa stiti? Literalmente nu te obliga nimeni sa faci nimic. Informatia e libera. Drept dovada ca parintii mei in anii 90′ credeau fix in tampeniile pe care le debitati :new age, yoga, rudolf steiner, teosofie etc. Pana au vazut ca toate sunt niste minciuni demonice, care treptat duc la demonizarea mintii. Sigur, si-au dat seama dupa ce au dat de un om indumnezeit, parintele Ioan de la Recea(Ioan Iovan, marturisitor al inchisorilor comuniste, fata de care candva aveati evlavie, inainte sa o luati razna de tot).

Nu știu ce să mai fac!? Iar mă ceartă ”sfinții” internetului… 😊 Din acest motiv o să renunț la contul de Facebook. Mi-e frică de ei!!! Pauză de râs. 

                          😊 😊 😊 😊 😊 

De regulă… nu le dau atenție, dar nenea ”sfântul” a spus niște lucruri ”interesante” care necesită lămuriri. Nu de alta, dar poate mai trezim câteva minți adormite.

Zice că: ”nu te obligă nimeni să faci nimic”. Dacă vreau să cobor ștacheta și vreau, deoarece merită, îl întreb:

-Să mori tu că nu te obligă nimeni?

Păi… măi, nenea… dacă te duci și te spovedești, TREBUIE SĂ FACI ASCULTARE, deci te obligă să faci ce spune popa.

Mai zice că: informația este liberă.

Păi… e liberă, dar dacă tu stai sub pu…, 😊 pardon, 😊 poala popii, popa îți spune ce mi-ai spus tu mie și anume că: ”sunt minciuni demonice, care duc la demonizarea minții” sau îți spune că acele informații sunt vătămătoare pt suflet.

Și a încheiat apoteotic: ”înainte să o luați razna de tot”.

Deci… am luat-o și ”razna” și ”de tot”, 😊 dar ce bine mă simt! 😊 

Măi, amărâților adormiți… nu vă mai chinuiți să mă ”catehizați”/ prostiți! Nu mai merge. Am ieșit din TURMA voastră. Nu mă voi mai întoarce NICIODATĂ.

Așa că… adormire plăcută! Sper să nu fie și veșnică. 😊 

Vai de voi!

P.S. Înainte de a posta articolul, m-am gândit să intru pe contul de Fb al ”domnului”. Și ce să vedeți? Mi-a trimis cere de prietenie. ”Doamne ferește”, cum să aveți… ”domnule”… o ”prietenă care a luat-o razna și de tot”, în listă? E sub demnitatea ”dumneavoastră”.  

 

Lasă un răspuns