Apel către masculii în călduri de pe fb!

Țineți-vă ”dotările” acasă!

Am auzit pe prietene că primesc tot felul de fotografii de la obsedații sexual de pe fb. La mine nu ajunsese niciunul, dar iată că, din păcate, a ajuns unul.

Până acum aveam un criteriu după care dădeam accept bărbaților care îmi cereau prietenia și anume, dacă aveam prieteni comuni. Așa s-a întâmplat și cu masculul, în călduri, din fotografie. Aveam prieteni comuni și am crezut că e vreunul sănătos la cap.

Deschid toate mesajele de pe chat, pt că primesc tot felul de informații, pe lângă solicitările de carte, dar nu răspund celor care n-au nimic de spus. Așa am procedat și cu obsedatul din imagine. Dacă am văzut că nu are nimic de spus, nu i-am răspuns. După ce am primit mesajul că: dacă nu sunt sociabilă să ies din listă, am ieșit. Și ce să vedeți? Surpriză!

După ce a văzut că am părăsit lista, mi-a trimis două fotografii cu… ce are în pantaloni. Obsedatule, cum să-i trimiți unei femei, care nu ți-a scris nicio literă, astfel de fotografii? Ce credeai că mă arunc pe chatul tău? N-ai făcut altceva decât să mă îngrețoșezi.

Vouă, masculilor în călduri care faceți așa ceva, vă spun că e un abuz nepermis. Noi, femeile, nu suntem obligate să suportăm așa imagini. Nu mai aveți niciun neuron în cap sau nu mai aveți cap deloc și ”gândiți” DOAR cu ce v-a rămas în pantaloni?

Celor care mai aveți astfel de porniri, vă spun că în viața mea există un bărbat adevărat, pe care îl iubesc foarte mult. Nu am fost niciodată și nu voi fi disponibilă pt aventuri. Nu am structură de amantă și nici de femelă. Eu sunt femeie, iar femeile se iubesc și se respectă, dar îi iubesc și îi respectă și pe bărbații de lângă ele.

În urma acestei întâmplări, criteriul după care voi da accept cererilor de prietenie pe fb, venite din partea bărbaților, va fi altul și anume: cine îmi va cere prietenia, să-mi scrie mai întâi un mesaj în care să-mi spună de ce dorește să fie în lista mea de prieteni.

Pe obsedat, evident, că l-am blocat, dar 15 dintre prietenii mei, sigur îl aveți în listă. Din păcate nu am reținut care sunt aceia.

 

1 comentariu

hahaha!! va punea si la zid!!! el era tare sociabil!!!!

Lasă un răspuns