Anunț de maximă importanță

Pt că e foarte târziu și sunt destul de obosită, vă spun pe scurt despre ce e vorba.

Dacă până acum am ignorat toate câte s-au făcut împotriva mea, în noaptea asta mi-am dat seama că trebuie să fac ceva.

De multe luni, aproape în fiecare noapte, o mașină suspectă se oprește în dreptul porții și pleacă în momentul în care ies din casă. În urmă cu puțin timp, probabil aceeași mașină, era parcată pe bordură, cu ușa din față deschisă în dreptul cutiei poștale. Deci a vrut să-mi lase ceva la cutia poștală. Când am ieșit s-a închis ușa brusc, iar mașina a plecat în trombă.

Ca drept urmare, deși tot ce am e securizat, simt nevoia de mai mult, pt a fi sigură că cel puțin unul dintre cei care au primit și primesc ceea ce am, nu va putea fi intimidat, cumpărat etc. Așa că voi face un grup închis, în care vor fi maxim 10 prieteni. Nu știu cum îi voi alege, pt că ar trebui să fie de maximă încredere și foarte curajoși.

În grupul acela voi posta foarte multe… cu rugămintea, ca în cazul în care mi se înscenează ceva sau mi se întâmplă ceva, tot ce voi posta acolo să fie făcut public. Să se afle tot adevărul.

 

3 comentarii

Ufff-pe cine deranjezi atat de tare…ai grija de tine si Maicuta Sfanta sa te aiba in paza ei.

Leontina Ciubotaru

Trebuie sa ai pe cineva de incredere ! Ai grija mare ! Cere sfatul duhovnicului ! Buna Maica sa va pazeasca dub sfant Acoperamantul Sau !

Bălăceanu Gina

E foarte trist, Domnul și Măicuța Domnului să te apere și să te protejeze 😢😢😢

Lasă un răspuns