Amenințări în cascadă

După ce am postat articolul ”IPS Teodosie – un actor grabit”, am primit amenințări în cascadă, de la o persoană pe care am ajutat-o foarte mult. Motivul? Este foarte interesat să se apropie de Arhiepiscopul Teodosie și i se pare că îi stau în cale. 

Dacă nu va înceta, îi voi da numele și o parte din, deja sutele de sms-uri. Am primit amenințări că dacă nu voi șterge postarea, îmi va fi închis contul de fb și blogul, fără dreptul de a mai putea să deschid altul. 

Persoanei respective, nu-i pasă ca am ajuns într-un grad de oboseală maxim, că mă trezesc din somn loviturile în poartă și petardele aruncate prin curte, că vecinii au început să se îngrijoreze pt mine. Nu-i pasă că sunt obligată să trăiesc, de aici înainte, cu lovitura cumplită pe care mi-a dat-o CHIAR fostul meu duhovnic, pt care, am încă milă și respect. Din acest motiv nu mă lasă inima să fac plângere la poliție. Din acest motiv tac. Dacă v-aș spune numai cum a ”intrat” în posesia fotografiei pe care a prelucrat-o, ați rămâne șocați pe viață. 

Tac, pt că eu nu uit binele făcut, chiar dacă a fost făcut din interes și chiar dacă peste el s-a pus un munte de rău și s-a așezat un alt munte de ură.

Așa că, până va hotărî Dumnezeu să vă oprească din drum, stați liniștit Înaltpreasfințite, nu mai atacați considerând că e cea mai bună apărare! Nu mai denigrați în speranța că denigrată fiind nu mă va crede nimeni în cazul în care aș vrea să vorbesc, PT CĂ NU VREAU. Vă las în seama Lui Dumnezeu.

IPS Teodosie – un actor grabit

1 comentariu

Mariana Ungureanu

cea mai buna aparare e atacul se spune!!! insa nu se vede ca aceasta metoda denota frica,slabiciune,interes care se intoarce inapoi ca un bumerang dublu in RAAAAUUUU!!!! NU INVATA DE LA HRISTOS???? sau macar de la metoda dv ???!!! RUSINEEEEEE!!!!

Lasă un răspuns