Amăgitorul

Deși voiam să postez altceva, a apărut acest articol tulburător care merită citit și distribuit.

Se strânge lațul. Sunt convinsă că tot mai mulți vor avea curajul să vorbească despre nemerniciile acestui individ.

Vă amintiți postările în care v-am spus că mulți au ajuns la psihiatru și chiar la sinucidere din cauza acestui amăgitor fără scrupule și fără Dumnezeu?

Iată! Un alt caz!!!

M-a rugat din sufletul ei de mamă să-l angajez pe fiul ei pe orice post. M-a rugat să fiu cât mai înţelegător când voi vorbi cu el deoarece este foarte tulburat. Mi-a spus şi motivul acestei tulburări. Îşi dorise de mic să fie preot. Terminase de câţiva ani Teologia, se căsătorise şi de doi ani se chinuia să primească o parohie. De doi ani un samsar de parohii, stăpân peste bisericile dintre Dunăre şi Mare, ii belise de tot ce aveau, bani şi produse, promițându-le că-l va unge preot. Iar în momentul în care au ajuns la fundul sacului nici nu a mai vrut să stea de vorbă cu ei. Băiatul era profund deprimat pentru că dăduseră tot ce aveau şi se împrumutaseră pentru visul lui de a deveni preot, ajungând să işi ducă viaţa cu greu de pe o zi pe alta, iar mamei îi era frică „să nu se întâmple ceva rău”.

Sursa: https://republica.ro/absolventul-de-teologie-care-voia-sa-se-angajeze-la-saormerie-sau-de-ce-nu-vreau-sa-se-roage-pentru-mine?fbclid=IwAR3qhjmEpp-jZtpe_Hpp7DYWoVIIUFVUcqH2DHPHDhPhGeOxAbwDsp6SHY0

Confesiunile unor colaboratori

 

Preot din Constanța, cercetat de DIICOT pentru pornografie infantilă

Hoața acuză…

Lasă un răspuns