Am vorbit cu Părintele Buga

Pe Părintele Ion Buga îl cunosc de mai bine de 20 de ani. Mi-a oferit personal cărțile sale. Nu am crezut nimic din ce a scris în legătură cu Arhiepiscopul Tomisului,  pt că aveam creierul spălat, dar nu l-am confruntat, nu l-am vorbit de rău. Am avut decența să-i respect dreptul la libera exprimare.

După ce am aflat cine e cu adevărat Arhiepiscopul Teodosie, l-am sunat să-mi cer iertare pt faptul că am pus la îndoială cuvintele sale și că nu am avut urechi de auzit.

Acum l-am sunat din nou și pt a-l informa că o apărătoare înflăcărată a lui Teodosie în denigrează în fel și chip.

-Da? Dacă pe ea o face fericită acest lucru, atunci eu sunt bucuros că pot face pe cineva fericit, a spus relaxat. Iar despre Arhiepiscopul Teodosie… mă rog pt el. Dacă le-am supraviețuit, eu sunt dator să mă rog pt ei. Nu mă deranjează deloc faptul că sunt vorbit de rău, pt că cei ce ne laudă s-ar putea să ne facă mai mult rău decât cei ce ne bârfesc. Să nu uităm ce a spus Sfântul Apostol și Evanghelist Luca: „Vai vouă când toţi oamenii vă vor vorbi de bine” (Luca 6,26)

”Domnișoara” hoață, tu, cea care batjocorești oameni fără să-i cunoști, ba mai mult, le dai și lecții, dacă ai vrea să vorbești cu Părintele Buga, ar trebui să-ți iei dicționarul cu tine.

Ion Buga Teolog, cleric, scriitor, traducator, cadru didactic, predicator

Parintele Ion Buga a fost cadru didactic in invatamantul preuniversitar, la Seminarul Teologic Ortodox din Bucuresti, unde a predat Studiul Noului Testament și limba greacă, insa Parintele Buga a fost si cadru didactic al Facultatii de Teologie Ortodoxa din Cadrul Universitatii Ovidius din Constanta, unde a predat tot Studiul Noului Testament și limba greacă.

De asemenea, Parintele Ion Buga este membru al Uniunii Scriitorilor din Romania.

Vă recomand să ascultați interviul de excepție din link-ul de mai jos!

Ion Buga

Cea mai recentă carte a Părintelui Ion Buga, pe care am primit-o cu drag.

Și-ar vinde și sufletul…

M-a sunat Arhiepiscopul Tomisului

Lasă un răspuns