Am luat o decizie

în legătură cu volumul 2 al lucrării ”Mai mult decât o carte – Adevărul”. 

După ce am cântărit foarte bine lucrurile, am hotărât să continui această lucrare, pe care am început-o imediat după ce am publicat primul volum, dar am abandonat-o pentru că, după publicarea volumului, fostul meu duhovnic, dădea tot mai des semne că nu mai seamănă cu cel descris în carte.  

Voi continua, dar finalul volumului, de data aceasta, va fi ”scris” de fostul meu duhovnic, prin atitudinea pe care o va avea. Dacă situația va rămâne aceeași, voi menționa că la momentul finalizării acelui volum, relația cu fostul meu duhovnic nu mai există, din motive încă neidentificate de mine până la capăt. Și asta pt că nu vreau să fiu mincinoasă nici în fața Lui Dumnezeu, nici în fața conștiinței mele, nici în fața voastră. 

Dacă lucrurile nu se vor schimba până la finalizarea volumului 2, poate se vor schimba la începutul volumului 3 :))) 

Voi continua lucrarea și pt faptul că semnalele venite din partea cititorilor au fost foarte bune. Mulți s-au folosit de cele scrie în primul volum. Unii, citind cartea, s-au vindecat de depresii, alții au găsit răspunsuri la multe întrebări, au mai fost și alte situații pe care nu le menționez aici pt că, poate, se vor găsi unii care să interpreteze în fel și chip.  

Cartea are energii înalte, nu pt faptul că eu sunt autoarea, nici măcar pt faptul că personajul principal este fostul meu duhovnic, ci pt că în mijlocul lucrării este Dumnezeu, născut cu măiestrie și sinceritate la vremea aceea, în sufletul cuiva care Îl căuta, uneori, rătăcind drumul. 

Cu această ocazie vă spun că mai sunt 5 exemplare din primul volum.

Mai târziu voi posta un fragment care, recitindu-l, m-a cutremurat. Abia acum am înțeles cele scrise acolo.

Volumul 2 – Mai mult decât o carte – Adevărul – 4

Din vremuri de lumină… – 2

1 comentariu

Mari Ungureanu

Ce minunat a ti atins fiecare parte a lucrurilor ca in final sa triumfe D zeu!! Profund si tipic dv!

Lasă un răspuns