Acuzații foarte grave la adresa mea din partea cui nu mă așteptam

În urmă cu vreo săptămână, cineva mi-a spus insistent că are ceva să-mi comunice. Ne-am văzut și mi-a zis:

-Să știi că… personajul… pregătește un atac public la adresa ta. Vrea, fie să îți spargă parola și să posteze într-o noapte tot felul de mizerii despre tine, pe pagina ta, fie să facă un alt cont de fb. Unul dintre scopuri este să te bage într-un nou scandal cu Arhiepiscopul Varsanufie. Mizează pe faptul că, atunci când vei auzi, vei crede că Varsanufie a facut mizeria respectivă.

L-am privit cu suspiciune și dintr-o dată s-a făcut vid în mintea mea. Nu era ultimul om la care mă așteptam să facă asta, nu era nici ultimul pe listă, nici măcar sub listă…

-Îi dau msg și-i spun, am zis hotărâtă.

-Nu, așteaptă și te vei convinge.

Iată gravele acuzații care au apărut aseară pe o pagină de fb. Zice că e adevărata mea față. Am și eu niște întrebări de pus totuși. Dacă cel care a primit comandă să facă ”raportul” respectiv, a dormit pe blogul meu și pe pagina mea de fb, cum de în ”raportul” către șeful lui nu apare lucrarea ”Mai mult decât o carte – Adevărul”? Cum de nu s-a ”împiedicat” de zecile postări din această carte?

Dacă m-am ”folosit” de numele unor ierarhi și preoți morți și am ”mințit” că mi-au fost prieteni, cum de nu se spune că ”m-am folosit” de numele unui ierarh contemporan? Dacă sunt o mincinoasă, tot ceea ce am scris în cartea ”Mai mult decât o carte – Adevărul”, de care s-au folosit foarte mulți, este o minciună? Lucrurile minunate pe care le-am spus despre IPS Teodosie, sunt minciuni? Dacă da, timp de un an de ce nu m-a contrazis nimeni din partea  IPS Teodosie? De ce nu mi s-a reproșat că m-am folosit de numele Înaltpreasfinției Sale ”inventând” secvențe din copilăria sa? Dacă cei plecați din această lume nu se mai pot apăra de ”minciunile” mele, IPS Teodosie, o poate face.  

Ba mai mult, deși pe blogul meu am o singură postare despre ÎPS Teofan, îi care îi mulțumesc pt confirmarea primirii lucrării ”Mai mult decât o carte – Adevărul” și pe fb, doar mesajul de Crăciun, mă acuză că aș fi lăsat să se înțeleagă faptul că între mine și ÎPS Teofan, ar fi nu știu ce legătură. Îl apreciez foarte mult pe ÎPS Teofan, pentru ierarhul și omul care este, dar nu mi-am permis vreodată să am un gând ascuns față de Înaltpreasfinția Sa, dar apoi să las ”să se înțeleagă” (cum, unde, când?) nu știu ce bazaconii. 

Îmi cer iertare față de ÎPS Teofan, pt nesăbuința celor care au găsit de cuviință să se folosească de numele Înaltpreasfinției Sale.

Dintre toate, de departe, cel mai grav lucru este faptul că mi-a dat adresa, încălcând astfel legea protejării datelor personale. Mă opresc aici deocamdată, atașând printurile și articolele la care am făcut referire.

IPS Teodosie – relatări – 101 articole. Acestea cum de nu s-au ”văzut”?

IPS Teofan – scrisoare de mulțumire

Între toate mizeriile menționate, a spus totuși un adevăr. Nu am 10.000 de vizitatori unici, am peste 300.000

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

Lasă un răspuns