Aceasta este ziua…

Bună să ne fie inima, bună să ne fie viața, bună să ne fie ziua!

Bine v-am regăsit, prieteni și neprieteni!

V-am promis că revin ca un tsunami.😊

Sunteți pregătiți?

Aceasta este ziua în care veți afla ce surpriză am pentru voi, dar și pentru mine. Unii dintre voi au intuit că este vorba despre un nou roman și da, este vorba despre un nou roman, dar… țineți-vă bine, subiectul este unul șocant. Romanul are titlul În trup străin. Personajul principal al noii mele lucrări este Serena – O FATĂ TRANSGENDER.

Am spus că e o surpriză și pentru mine, deoarece nu m-am gândit că voi aborda vreodată un astfel de subiect, și am spus că este șocant, nu pentru că nu s-ar mai fi scris astfel de romane, ci pentru că și apropiații mei au rămas uimiți când le-am vorbit despre noul meu proiect. Au spus că trebuie să am un curaj nebunesc pentru a aborda subiectul acesta, după 20 de ani de încorsetare religioasă. Probabil că sunt puțin nebună 😊. Și pentru a nu vă mai ține prea mult în suspans, chiar mâine voi posta primul fragment.

Pentru început vom avea două fragmente pe săptămână, nu de alta, dar nu vreau să vă șochez prea mult 😊.

Tot în această perioadă, pe lângă faptul că am scris, am citit 4 cărți și am început-o pe cea de-a cincea, am dat în mintea copiilor și m-am apucat de colorat, dar, totuși, nu chiar în mintea copiilor, pentru că mi-am cumpărat o carte de colorat pentru adulți, mi-am reorganizat și împrospătat biblioteca, am început reamenajarea locuinței, dar nu am terminat încă, am dat un refresh garderobei, am testat/ inventat tot felul de rețete vegane și, foarte important, am meditat la multe aspecte ale vieții, ale lumii, pe care acum le văd cu totul altfel. Noua mea viziune i-a redat sufletului meu libertatea totală. Libertatea adevăratei Lumini, libertatea adevăratei Iubiri. Vom vorbi pe rând, despre toate acestea, în articolele viitoare.

Deci… dăm startul unor noi aventuri în mediul online. Sper să vă bucure ceea ce voi posta, să vă deschidă inima, să vă inspire și să mă inspirați la rândul vostru prin comentariile pe care le veți lăsa, dar și prin anumite articole scrise de voi, pentru că da, blogul meu oferă spațiu celor care au ceva important de spus. Sunt deschisă în a promova pe oricine, dar nu orice.

Vă îmbrățișez cu iubire, în toamna colorată care ne înconjoară.

Pe mâine, prieteni! Primul fragment din romanul „În trup străin” este deja pregătit. 

 

Lasă un răspuns