A vrut să plece de ziua fratelui meu

 

Azi-noapte la ora 3.45 draga mea cumnată, după o luuungă suferință, a plecat în Lumea Îngerilor. Avea numai 37 de ani, doi copii și poftă de viață, dar viața nu a mai avut răbdare cu ea.

În urmă cu trei săptămâni, internată fiind, medicii i-au spus fratelui meu să meargă acasă și să pregătească totul pentru înmormântare, pentru că mai mult de două zile nu are cum să trăiască. Înainte de vestea medicilor, fratele meu o visase pe Georgiana că i-a spus:

-Vreau să mor de ziua ta, pentru că te iubesc prea mult…

Când au aflat copiii ce a visat fratele meu s-au rugat ca mama lor să nu moară de ziua tatălui lor.

Și da… bătând toate pronosticurile, a luptat să trăiască până la ziua fratelui meu.  Pe 21 septembrie l-a chemat pe soțul ei și i-a spus cu ultimele puteri:

-La mulți ani ciocule! Îți spun încă de azi, pentru că mâine nu cred că mai pot. Te iubesc și aș vrea să trăiesc mulți ani lângă tine, dar… să ai grijă de copii!

A doua zi într-adevăr nu a mai putut vorbi și da, rugăciunea copiilor măcar din acest punct de vedere a fost auzită. A plecat la 3 ore și ceva după ziua fratelui meu.

Azi-noapte după ce sufletul ei a părăsit trupul, am văzut-o alergând pe un câmp cu flori și era atât de fericită… fericită cum n-am văzut-o niciodată aici pe Pământ.

Drum bun sufletului tău cumnată!

Dumnezeu să te așeze în Lumina Sa!

 

Lasă un răspuns