A trecut la amenințări

 

 

Nenea ăla care se ceartă singur pe blogul meu a trecut la amenințări. Zice că dacă nu-l las pe IPS Teodosie în pace și că dacă mai scriu despre Înaltpreasfinția Sa, arată lumii cine este autoarea lucrării ”Mai mult decât o carte – Adevărul”. Aoleu bre, dar ce ce nu ”arăți” matale cine este autoarea cărții ”Gânduri pt cei ce suferă” sau a cărții ”Călăuza”, etc. De ce tocmai lucrarea ”Mai mult decât o carte – Adevărul” îți stă în gât? Sau de ce nu arăți mătăluță cine ești și te ascunzi în spatele unei adrese de e-mail? Măi nefericitule, dacă IPS Teodosie ar avea nevoie să se ”apere” de mine ar face asta singur, nu ar apela la oameni josnici ca tine.

 

Auzi bre, vezi ce scrie sub adresa matale? Numărul acela știi ce înseamnă? Mergând la poliție aflu imediat adresa de la care ai scris elucubrațiile alea. Stai bre sa-ți dau și definiția din Dex: ELUCUBRÁȚIE, elucubrații, s. f. Combinație haotică de elemente absurde; aberație. Nu de alta, dar să nu crezi că te laud 🙂

Am uitat să vă spun cu ce mă amenință. Zice că postează/ publică mesajele ”erotice” pe care i le-aș fi trimis eu lui Varsanufie. Pfaiiii cum de am aflat abia acum că are mesaje erotice de la mine??? Auzi măi nea, dar despre care mesaje vorbești? Despre mesaje fabiricate? Nu m-ar mira. Publică bre și mesajele alea ”erotice” sau escroc-tice să-ți iei și matale un pachet de țigări deoareșce, pt că 🙂 probabil ai rămas fără țigări și din acest motiv faci asa urât.

Alooo… nefericitul pe recepție? Cum să nu fii. Să știi că ești bun și mătăluță de ceva. Ești pe post de somnifer. De când mă ameninți am început să dorm mai bine. Și știi ce bine dorm în timp ce matale stai interzis în fața blogului meu neștiind ce să mai inventezi?

În imagine – tu 

Iar Varsanufie… dragul de el… va avea în curând o mare surpriză.

Am o mare rugăminte la voi totuși. Dacă vedeți ceva denigrator la adresa mea pe vreo pagină de fb sau în presa din Vâlcea, vă rog să-mi aduceți la cunoștință.

P.S. Nefericitul ăla s-a trezit cu noaptea în cap să-și verse veninul pe blogul meu. Astfel de oameni trăiesc iadul încă de aici de pe Pământ.

Eu m-am trezit cu zâmbetul pe buze, le-am spus celor dragi că-i iubesc, m-am bucurat până la ora asta de daruri și de oameni frumoși și mai urmează…

Matale, bre,  ți-e bine că te-ai trezit plin de venin? Și încă ceva. Să știi că nu-ți mai citesc mesajele. Am rugat pe cineva să le îndosarieze doar, pt că cine știe…

Lasă un răspuns