Un ocean de bunătate și de iubire…

Pe ierarhul batjocorit, hulit pe nedrept, agresat verbal și uneori chiar fizic, sunt puțini, foarte puțini cei care îl cunosc cu adevărat.

Universul sufletului duhovnicului meu este atât de înalt încât unii nu ajung nici măcar să-l privească.

Dacă cei din jurul Preasfințitului, acum Înaltpreasfințitul, ar avea ochi de văzut, ar descoperi în Arhiepiscopul Teodosie, un ocean de bunătate și de iubire. Dar cine mai are timp să observe fapte, lucruri, vorbe aparent banale, dar care spun multe despre bunul Arhiereu.

Fragment din

5 comentarii

bine spus DANIELA NICOARAD!

Vasile Dorin Fatu

Un om plin de har și credință! L-am cunoscut personal, este un om al lui Dumnezeu în tot ceea ce face! Are o bunătate și o dragoste în privire, am stat o jumătate de oră de vorbă cu Sfiintia Sa și m-am încărcat de har sfînt! Este un sfînt prin tot ceea ce face, a ajutat foarte mulți copii, oameni bolnavi ! Ce-i care îl denigreaza să aibă mare grijă; Este Omul lui Dumnezeu! Este un SFÎNT

Bunul Dumnezeu și Măicuţa Sfîntă să-i dea răbdare, sănătate si putere să-și ducă Sfinta Cruce cu fruntea sus, sus, sus pe Golgota sărut Dreapta purtatoare de Hristos Înalt Prea Sfinţia Voastră,blagosloviti și IERTAŢI

Intotdeauna oamenii mari au fost batjocoriti pentru ca pe ceilalti iiard faptele acestora.Si ar dori sa fie ei in locul lor, dar pentru ca acest lucru cere osteneala si mai ales jertfa,arunca cu pietre ca e mai usor.

Aveti dreptate!

Lasă un răspuns