21 de ani de la prima spovedanie

16 aprilie 2019 – 21 de ani de la prima spovedanie. Visam să fie altfel acest moment, dar nu a fost alegerea mea și sunt împăcată cu asta.

De dimineață, deși sunt extrem de obosită, m-am trezit cu o stare de fericire, de bucurie, de zbor. Pt că știam ce zi este astăzi, m-a luat prin surprindere starea de bine. Mai târziu am înțeles că este o sărbătoare pt mine. De ce? Pt că astăzi nu se împlinesc 21 de ani de minciună din partea fostului meu duhovnic și de încredere nemăsurată din partea mea.

Deși a fost extrem de dureros, deși tot ceea ce s-a întâmplat a lăsat urme adânci, astăzi simt o imensă bucurie pt eliberarea din minciună. Dacă Dumnezeu nu ar fi îngăduit să-i cadă toate măștile, ultimele pe data de 3 dec 2018, aș fi trăit toată viața lângă un om pe care îl credeam sfânt, care mă copleșea cu grijă, atenție, înțelegere, toate false și toate din interes. Credeam că respectă măcar darurile pe care mi le-a dat Dumnezeu, dar nu. ”Respecta” doar atât timp cât îi puteau fi cumva de folos.

Da, astăzi  sunt fericita pt această descătușare. Fericită pt mine și nefericită pt dvs. Anul trecut când mi-ați blocat nr de tel o lună și jumătate, după care, mulțumit că v-am căutat, nu doar că mi-ați deblocat nr, dar ați și acceptat să ne vedem în continuare, crezând că din acel moment voi fi cu totul în posesia dvs, cum s-a întâmplat cu alții. Numai că, ați avut o mare surpriză. Nu am plâns, nu m-am târât pe la picioarele dvs, ba dimpotrivă, v-am spus niște lucruri pe care nu vi le-a spus nimeni niciodată. Atunci, șocat, MI-AȚI PROMIS, că nu-mi veți mai bloca nr de tel, indiferent ce s-ar întâmpla.

Deranjat de faptul că, prin ceea ce ați făcut v-ați coborât în conștiința mea și că eu nu mă mai las manipulată, că nu mint și că nu mă las mințită, ați comandat pagina aceea de fb și mi-ați blocat din nou nr. Vă mulțumesc! Prin această atitudine, fie v-ați închis singur poarta către mine, fie dacă vă veți întoarce, veți avea o singură variantă: să fiți sincer.

Șocul dezamăgirii a trecut, șocul loviturii și el, a rămas oboseala… va trece și ea… important e că în sufletul meu este Lumină.

Astăzi, când sigur v-ați fi așteptat să plâng, să fiu distrusă că ”v-am pierdut” sunt în sfârșit fericită. Nu eu v-am pierdut, ci dvs l-ați pierdut pe singurul om sincer din viața dvs.

Sper totuși că în suflet v-a rămas amintirea harului care, cândva, era lucrător și pt dvs. Iar ea, amintirea harului, poate vă va trezi conștiința.

După 21 de ani, îmi dau seama de faptul că, ceea ce am simțit înainte de prima spovedanie și anume să nu mă așez în genunchi în fața dvs, nu a fost mândrie, ci avertizare. Oricum, nu întâmplătoare a fost întâlnirea mea cu dvs. Pt toate lucrurile frumoase pe care le-am învățat, pt toate momentele frumoase pe care le-am trăit, și astăzi vă mulțumesc!

Acum, abia acum sunt pregătită pt o vizită la Constanța, pt că de acum înainte Constanța nu va fi DOAR despre dvs.

Mă atinsese harul…

”Fostul duhovnic ce l-ati avut sufera de aceasta tulburare”

2 comentarii

Uau!!! Cinste dv ca a ti facut fata la asa falsitate si minciuna,la asa fetete ascunse!!

Țurcanu Aurelia

Ma bucur pentru bucuria si linistea ta-

Lasă un răspuns